Steunzolen

Steunzolen: een effectief middel tegen pijnklachten
Uw voeten hebben het zwaar. Vaak reageren we daar pas laat op: als ze pijn gaan doen, of wanneer we klachten krijgen. Het aanbrengen van steunzolen is een laagdrempelige oplossing om uw voeten te ondersteunen, corrigeren of te ontlasten van pijn of druk.

Steunzolen, correctiezolen, inlegzolen, inlays of voetbedden zijn verschillende namen voor hetzelfde product: het zijn individueel en op maat gemaakte voorzieningen, gericht op het verminderen van pijnklachten in uw voeten, enkels, knieën of rug.

Waar mogelijk worden steunzolen aangebracht in uw bestaande schoenen, om uw klachten met lopen of staan te laten verdwijnen. Uw schoenen moeten dan een los uitneembaar voetbed hebben, een dichte hiel en goede sluiting.
Professionele steunzolen worden vaak gemaakt na een verwijzing van uw huisarts, fysiotherapeut of medisch specialist. Ook zien wij steeds meer dat dit hulpmiddel door u zelf ontdekt wordt en u de aanpassingen zelf bekostigt. Dit past bij het besef dat gezondheid en comfort belangrijk zijn, en dat voorkomen beter is dan genezen.

Geen voet is gelijk  en onze steunzolen zijn dan ook maatwerk. U kunt bij ons terecht voor een gratis voetmeting en voetadvies, om te zien of een steunzool de juiste oplossing is. Een vrijblijvende afspraak in een van onze vestigingen is zo gemaakt. Daar wordt u ook verder geïnformeerd over de vergoedingsmogelijkheden van uw verzekeraar.