Wie ben ik?

nicobakkerpraktijkIk ben Nico Bakker en ben de opleiding voor podologie begonnen in het jaar 2000 tot 2005. Naast mijn toenmalige schoenenzaak in dames-, heren- en kinderschoenen heb ik mijn praktijk voor de podologie opgezet. Mijn interesse werd gewekt toen ikzelf en mijn klanten tegen bepaalde voet- en houdingsklachten aanliepen en daar graag een oplossing voor wilde zoeken.

Na jaren in Genemuiden een praktijk te hebben gehad heb ik ook in 2009 een praktijk overgenomen in Hippolytushoef. Toen ik in 2010 in Leeuwarden ben gaan wonen, kwam ik tot het besef dat hier ook nog wel wat ruimte en hulp nodig was op het gebied van de voet- en houdingsklachten, vandaar dat ik contact heb gezocht met Fysiotherapie Westeinde. Daarna is er inmiddels op het Zorgplein Westeinde een goede samenwerking tussen mijn praktijk en de huisartsen, fysiotherapeuten, pedicure en verschillende andere disciplines tot stand gekomen. Naast de nieuwe praktijk in Leeuwarden ben ik ook nog steeds op de praktijken in Genemuiden en Hippolytushoef beschikbaar.

Doordat ik de kwaliteit en het advies wat ik geef wil waarborgen, maak ik de steunzolen nog steeds zelf met de hand. Dit zorgt ervoor dat ik snel en accuraat verbeteringen kan doorvoeren.

Graag tot ziens in een van mijn praktijken.

Pand Genemuiden
Pand Hippo
praktijkwesteinde

Nico Bakker werkt samen met :

  • Fysiotherapie Westeinde
  • Huisartsen
  • Pedicure Annemiek de Lang
  • Zorgplein Westiende
  • Beenlengteverschil